čtvrtek 29. března 2012


Přišla na mě asi jarní únava. Takže moc netvořím, chodím spát po obědě s Kubou a večer se stroji vyhýbám obloukem. I když mám hlavu plnou plánů. A taky je to počasím, protože když je tak krásně, nejde být doma...
Ale i přes toto všechno jsem se rozhoupala a dokončila už skoro dva měsíce rozšitou deku pro miminko našich kamarádů. Pěkně do růžova, ale opět se mi tam nějak propašovala ta šedá. Prostě je teď hodně oblíbená:-)

19 komentářů:

  1. Jani, jak ti rozumím! Spát, spát, spát... Snad to brzo přejde. Udělat TAK krásnou deku s jarní únavou - to je výkon srovnatelný s výšlapem na Mount Everest :) Drž se.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvostná, Jančo. Hrozně moc příjemná, mimko bude mít krásné ňuchňání a výborné fotky:o) Brzký návrat elánu vinšuju, to půjde.o)

    OdpovědětVymazat
  3. Ufuf, moje bilance: tisíc plánů, co je potřeba, tisíc plánů, co je nepotřeba, ale pro radost dětí/moji/muže vs. potřeba norovat se a nechat ruce a nohy bolavě ležet a poslouchat jen ticho. Potencováno ještě potřebou, aby všechno bylo krásný, čistý, voňavý, hravý, mazlivý, tulivý a podtrženo vědomím, jak čas děsně utiká. Zahradu nepočitám. Prostě teď to nějak nijak nejde. A to sem si to jaro tak vysnila. : )

    OdpovědětVymazat
  4. (PS: Taková lemra jsem nebyla ani loni touto dobou - dva dny před porodem, bez kafekafekafe. Teď střídám kafe-zelenej čaj-kafe a skutek se ani neobjevil, natož aby utek. Tak sílu nám : )!.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda to je provokace, hrozně moc chci taky zkusit ušít deku pro mimi (pro to moje) doufám, že to stihnu do porodu. To hezké počasí opravdu děsně zdržuje :).

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, je perfektní! Šedá s růžovou se určitě mají rádi!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. what a wonderful quilt! colours are amazing - seriously! everything perfect! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Quilt se ti moc povedl, kombinace barev a vzoru je nadherna! A ze to cloveka tahne ven a energie ubyva je naprosto normalni jarni stav, slunicko te urcite "nabije" a vrati chut tvorit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Je skvelá, krásne farebná:-) ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Jani je parádní, skvěle sladěné barvy. Mi jsme ted taky celé dny venku, úplně mě to nabíjí:) Tak přeju at seš taky brzo plná elánu! Pa Majda

    OdpovědětVymazat
  11. Jani ta deka je překrásná, ty máš prostě dar umět tak hezky nakombinovat pro mě nekombinovatelné. Krásné dny Majka

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že ta šedá v kombinaci s růžovou je parádní! Celá deka je moc krásná! J.

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, je moc krásná:-) Šedá té roztomilé růžové dodá elegantní šmrnc, takže bych ji z toho rozhodně nevynechávala!:)))

    OdpovědětVymazat
  14. Deka je krásná! A šedou já taky můžu...

    OdpovědětVymazat