pondělí 9. ledna 2012


Vánoce miluju. Stromeček u nás většinou stojí až do půlky února a kdyby neopadal, tak ho máme i déle. Letos jsme to nějak nevychytali a zapomněli ho dát do vody. Včera doúřadoval. A nám tak doma oficiálně skončily Vánoce. Ale zas tak moc nesmutním, chystám se na novou tašku z krásných látek a mám před sebou  spoustu plánů. Takže hurá do toho:-)

7 komentářů:

  1. My stromeček ještě máme. Chtěla jsem ho o víkendu dát pryč, ale je mi ho líto, protože je pořád krásný a když se večer rozsvítí, tak ještě krásnější. Jsem zvědavá, kdy začne opadávat....:-D

    Výběr láteček chválím a těším se na výsledek....:-D

    OdpovědětVymazat
  2. U nás sneh nepadá, ale stromček nám to kompenzuje a veselo zhadzuje ihličie. Tento týžden asi pôjde z domu. Aj kedˇbude mi smutno za ním.

    Už sa teším na fotky, keď bude taška hotová, nech sa zadarí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty látečky dávají tušit, co to bude za nádheru! Už se taky těším:o)

    OdpovědětVymazat
  4. Látky jsou opravdu krásné, tak ať se dílo podaří :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Stromecek jsem taky vcera odzdobila a vratila na sve misto. Byl to zivy cypris z terasy a uz mi ho bylo lito. :) Ale najednou je bydleni zas jine, vzdusnejsi a plany taky jsou.

    Kabelecka bude krasna, ty latky jsou supr.

    OdpovědětVymazat
  6. stromeček už je u nás taky fuč, měli jsme v květináči a já ho nechtěla dál trápit v teplé místnosti, tak hezky odstrojený trůní na terase a vypadá to, že i přežil

    na realizace plánů se teda moc těším

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat