pondělí 16. ledna 2012



S maminkou jsme hrozné vetešnice. Milujeme sekáče, starožitnosti, blešáky, antikvariáty....Takže si určitě dovedete představit, jakou radost mi udělala servisem, který jsem od ní dostala k Vánocům. Není kompletní - je tak pro dvě osoby, ale to vůbec nevadí. Tím spíš si ho užiju. Třeba na kávu s kamarádkou. mami, ještě jednou díky moc:-)

8 komentářů:

  1. Jani, hlásím se do vašeho klubu a obdivuji dárek od maminky, je to krása!
    hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné!! Tohle také miluji :-) a také se musím pochlubit: pro dceru Rozinku jsem v sekáči objevila nádherný džínový kabátek na jaro a takový super kabátek na konec zimy (i když by snesl i tu letošní). Jen ten džínový kabátek asi trošku ozdobím nějakou tou šitou parádou :-) Ať žijou věci z druhé ruky! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to je krása .... u kamarádky v kavárně dostali 4 krásné staré hrněčky s chrpama ... to ti je tak krásně domácký zážitek ... chápu ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten nemá chybu ..je nádherný ..zdraví taky vetešnice:-)))))

    OdpovědětVymazat
  5. Je Jani, tuhle soupravu, ale misto zelene modra, mela moje mamka. ted si ji uziva Matyskova byvala chuva.
    U nas jsou od jara do konce leta blesaky v kdejaky vesnici. To je zuzo. Ale kde to pak skladovat ...miluji stare pletene kose ...jakakoliv velikost.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný servis a obdivuji (i tiše závidím) tu sounáležitost s maminkou - myslím, že je to vyjímečné!Užívej si to, Jano!

    OdpovědětVymazat
  7. Jani,
    také mám podobné slabosti ;-) a pak dvojnásobnou radost z úlovků :-)

    OdpovědětVymazat