středa 6. dubna 2011



Původně jsem chtěla napsat příspěvek o tom, jak už zhruba od července všem tvrdíme, že Kubovi rostou zuby. Vždycky jednou za čas byl nesnesitelnej, napuchlou pusinu...a nic. Už jsme si i začali dělat srandu, že je to naše nejčastější výmluva, pro to, když se nám někam nechce jít...:"Nemůžem, Kubovi rostou zuby a hrozně řve".... Takže v sobotu jsme se dočkali. Hurá. Snažila jsem se zub vyfotit, ale to se ukázalo, jako poněkud nadlidský výkon. V pondělí ráno jsem objevila zub druhý...asi to teď půjde jako po másle:-) Ale abych vysvětlila fotky...Kytky nezaplavují jen náš byt, začala jsem je stěhovat na balkón- za to třikrát hurá, protože už jich bylo moc a hlavně se už strašně těším, na všechny ty kávičky na ranním sluníčku, kdy se budu kochat pohledem na ně. Dvě nové látky-opět květinová tématika, prostě si nějak nemůžu pomoct...doplněno háčkováním. I když to tak nevypadá, tak háčkuju, ale pustila jsem se do megalomanského projektu...takže to bude na dýl:-) Tak se mějte krásně jarně.

5 komentářů:

  1. Tak sláva, Kubík nebude bezzubý! To je humor, že :o) Kytičky máš krásné, jak háčkováné tak na látkách - nádherné fotky! Už se taky těším na venčení, moji muži mi o víkendu vynesli nábytek na terasu, ale ještě jsem si nesedla :o)
    Pohodové odpoledne, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Tak konečně první zoubek!! Hurá!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Zub-zub-huráááá!! /jakože hip-hip, víme:o)/ Nakoupit kartáčky, za chvíli i pastu a už pojedete ve velkém stylu... Tak ať je to v klidu a to včetně stoliček a špičáků.o) Raf!

    OdpovědětVymazat
  4. :) aj nášmu Teovi vybehli prvé dva ako nič.....tiež som si vravela, že to už pôjde ako po masle, ale zatiaľ nič....mesiac a nič....tak som zvedavá, kedy polezú tie ďalšie....inak...bola by si macherka, keby sa ti to podarilo vyfotiť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak zatím jsou zuby dva...ale už kulišák přišel na to, že se tím dá kousnout-třeba maminku do prstu a je to děsná sranda:-)

    OdpovědětVymazat